Beldray LA071590EU7 Pet Plus+ TPR polsterējuma birste

Pieejamība: Ir pieejams Noliktavā 21
ID: 13897
Produkta kods: T-MLX48569
Svītrkods: 5053191071590
Ražotājs: BELDRAY

4.16€
(Bez PVN: 3.44€)

Ar ESTO uz nomaksu

Imagem

Piegāde

  • Piegādes laiks uz kādu no pakomātiem vai ar kurjeru no 1 - 2 d.d.
  • Saņem preci Jelgavā 1 - 2 d.d. laikā.
  • Maksimālais preces izmērs pakomātam!!!

Imagem

Piegādes iespējas

ImagemImagem


Preces apraksts

 Beldray LA071590EU7 Pet Plus+ TPR polsterējuma birste
 
Apraksts
Ātri notīriet mājdzīvnieku spalvas, putekļus un netīrumus no polsterējuma un dīvāniem, izmantojot šo Beldray Pet Plus+ TPR polsterējuma birsti.
Ar termoplastiskiem gumijas sariem, birste paceļ un notver spalvas no polsterētām virsmām, padarot to ideāli piemērotu mājām ar mājdzīvniekiem.
Mīkstie sariņi arī uztver putekļus un netīrumus, vai kā alternatīvu izmantojiet skrāpi, lai savāktu netīrumus, lai varētu no tiem viegli atbrīvoties.
Šīs birstes izmēri ir 25 (G) x 5 (P) x 3 (A) cm, un tā ir izgatavota no izturīgiem materiāliem, un tās rokturī ir atvere āķim, lai to varētu viegli uzglabāt.

Preces krāsa var atšķirties no attēlā redzamās. Produkta apraksts ir vispārīgs, tajā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Produktu cenas e-veikalā var atšķirties no cenām lielveikalos un servisa centros. Preču atlikums noliktavā un e-veikalā var atšķirties, tāpēc šādos gadījumos piegādes nosacījumi var atšķirties no tiem, kas norādīti pasūtījuma veikšanas brīdī un / vai nevarēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai tikai daļēji izpildīt (tādos gadījumos Pircējs tiek informēts nekavējoties).
Pamanījāt kļūdu? Ziņojiet mums www.elair.lv