DJI

DJI Ronin 4D Flex

Pieejamība: Ir pieejams Noliktavā 3
ID: 36753
Produkta kods: 29640-UNIW
Svītrkods: 6941565936288

1,096.22€
(Bez PVN: 905.97€)

Ar ESTO uz nomaksu

Imagem

Piegādes iespējas

ImagemImagem

Piegāde

  • Piegāde uz pakomātu vai ar kurjeru līdz 6 darba dienām
  • Maksimālais preces izmērs pakomātam!!!

Imagem


Preces apraksts

DJI Ronin 4D Flex

Ronin 4D ievadīja jaunu filmu veidošanas ēru un turpina piedāvāt jaunas aizraujošas iespējas. Iepazīstieties ar DJI Ronin 4D Flex – inovatīvu, paplašināmu risinājumu, kas tika radīts, lai filmu veidotājiem sniegtu vēl lielāku brīvību. Ar to Ronin 4D galveno moduli var atdalīt no kameras ar kardānu. Tas ļauj glabāt ierakstīšanas moduli, barošanas avotu un video pārraides sistēmas somā vai mugursomā, savukārt operatoram atliek tikai turēt kameru rokās - tas ievērojami samazina visa uzstādījuma svaru. Lielāka elastība, augsta veiktspēja un unikāla radošā pieredze – Ronin 4D Flex atver jaunu nodaļu kinematogrāfijā.

 

Viegls dizains

Izbaudiet lielāku komfortu darba laikā. Ronin 4D Flex ļaus samazināt rokā turētā aprīkojuma svaru līdz 1,8kg, kas ir tikai aptuveni 34% no sākotnējā svara. Tāpēc tas ir ideāli piemērots kinematogrāfistiem, kuri bieži strādā pie projektiem, kuriem nepieciešama ilgstoša ierakstīšana. Ierīce ir īpaši ideāla dokumentālo filmu, interviju vai notikumu filmēšanai – visur, kur nepieciešama augsta mobilitāte. Īpaši vieglais Ronin 4D Flex izceļas gan ar pārnēsājamu dizainu, gan ar augstu veiktspēju, tāpēc tas spēj apmierināt pat visprasīgākās cerības.

 

Iegūstiet lielāku elastību

Garais 2 m pagarinātājs nodrošinās jums daudz lielāku elastību, strādājot. Tas ļauj bez piepūles veikt sarežģītas kameras kustības – pat šaurās vietās, piemēram, transportlīdzekļos. Ronin 4D Flex ļauj arī izmantot kameru ar X9 kardānu kā nelielu tālvadības galviņu. Tagad varat bez piepūles sagatavot izsekošanas kadru un daudz ko citu — DJI sniedz jums daudz radošu iespēju!

 

Īpaši plāns koaksiālais kabelis

Ronin 4D Flex pagarinājuma sistēma izmanto īpaši plānu koaksiālo kabeli, kas atbalsta kameras sensora uztverto ātrgaitas signālu bezzudumu pārraidi (līdz 8K). Tas arī nodrošina uzticamu vadības un uzraudzības signālu pārraidi. Kabelis ir arī ļoti izturīgs un elastīgs – pat atkārtota locīšana to nenobiedēs. Tas padara to lieliski piemērotu dažādiem scenārijiem!

 

Koncentrējieties uz daudzpusību

Ronin 4D Flex sākotnēji ir saderīgs ar Ronin 4D rokturiem un galveno monitoru, tāpēc tas var darboties kā viegls un kompakts, taču jaudīgs, savrups rīks. Produkts piedāvā kinematogrāfistiem veselu noderīgu funkciju komplektu, tostarp kinematogrāfisku 8K attēlveidošanu, 3 asu stabilizāciju, LiDAR asināšanu un profesionālu uzraudzības un kontroles sistēmu. Rezultātā tas nodrošina ērtu un efektīvu radošo pieredzi, kas šobrīd ir nepārspējama šajā nozarē. Turklāt pārslēgšanās starp Ronin 4D Flex un integrēto iestatīšanu ir ārkārtīgi vienkārša un ātra — tai pat nav nepieciešami nekādi rīki.

 

Vairākas konfigurācijas iespējas

Izvēlieties papildu piederumus un iegūstiet vēl vairāk iespēju ierakstīšanas laikā. Ronin 4D Flex ļauj brīvi izmantot dažādus pagarinātājus un tālvadības galviņas. Tāpēc ir viegli sasniegt vēlamos rezultātus! Savu darbu var atvieglot arī, transportējot smagāku ekipējumu mugursomā vai uzstādot uz speciālas vestes. Izmantojot DJI, sarežģītu kadru ierakstīšanai nav jāpieliek lielas pūles!

 

Objektīvu saderība

Statiskiem kadriem Ronin 4D Flex ļauj uzstādīt standarta Pan Axis Quick-Lock ar piederumiem, tādējādi pārsniedzot ierīces celtspējas robežas. Tas nozīmē, ka varat izmantot dažādus telefoto objektīvus, piemēram, FE 70-200 mm F2.8 GM vai FE 200-600 mm F5.6-6.3 G. Taču ar to viss neapstājas! Daži trešo pušu piederumi un fokusa motori ļauj uzstādīt objektīvus, piemēram, Zeiss SP vai Cooke Anamorphic/i.

 

Kastē

  • Ronin 4D Flex
  • Pan Axis Quick-Lock
  • Ronin 4D rokturu adapteris x2
  • Adaptera kabelis Hand Grips x2

Specifikācija:

ZīmolsDJI
ModelisDJI Ronin 4D Flex
Pagarinātāja kabeļa garums2 m
SvarsApm. 725 g (ieskaitot Ronin 4D Hand Grips adapterus un Hand Grips adaptera kabeļus)
SaderībaDJI Ronin 4D
Atbalstītie piederumiRonin 4D rokturi, īpaši spilgts galvenais monitors, LiDAR tālmērs, Zenmuse X9 fokusa motors
Attēls Produkta nosaukums Cena Produkta kods Noliktavā Daudzums
Filtrs fotokamerām 1/8 Black Mist 82 MM K&F Concept Nano-X Filtrs fotokamerām 1/8 Black Mist 82 MM K&F Concept Nano-X 101.25€ KF01.1493
Ir pieejams
Noliktavā 7
Uzlādes kaste akumulatoriem un atmiņas kartēm PULUZ priekš Insta360 X4 (melns) Uzlādes kaste akumulatoriem un atmiņas kartēm PULUZ priekš Insta360 X4 (melns) 23.75€ PU999B
Ir pieejams
Noliktavā 31
Sunnylife alumīnija adapteris Sunnylife OSMO Pocket 3 (sarkans) Sunnylife alumīnija adapteris Sunnylife OSMO Pocket 3 (sarkans) 10.74€ OP3-AD720-R
Ir pieejams
Noliktavā 26
PGYTECH plecu siksna P-CB-270 (zāle zaļa) PGYTECH plecu siksna P-CB-270 (zāle zaļa) 51.93€ P-CB-270
Ir pieejams
Noliktavā 26
Freewell filtrs Freewell ND8 M2 Series 67mm Freewell filtrs Freewell ND8 M2 Series 67mm 79.76€ FW-67M2-ND8
Ir pieejams
Noliktavā 2
Preces krāsa var atšķirties no attēlā redzamās. Produkta apraksts ir vispārīgs, tajā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Produktu cenas e-veikalā var atšķirties no cenām lielveikalos un servisa centros. Preču atlikums noliktavā un e-veikalā var atšķirties, tāpēc šādos gadījumos piegādes nosacījumi var atšķirties no tiem, kas norādīti pasūtījuma veikšanas brīdī un / vai nevarēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai tikai daļēji izpildīt (tādos gadījumos Pircējs tiek informēts nekavējoties).
Pamanījāt kļūdu? Ziņojiet mums www.elair.lv