Satisfyer V Balls (komplekts no 3) / Geisha bumbiņu komplekts

Pieejamība: Ir pieejams Noliktavā 47
ID: 46882
Produkta kods: 9016518
Svītrkods: 4049369016518
Ražotājs: SATISFYER

27.75€
(Bez PVN: 22.93€)

Ar ESTO uz nomaksu

Imagem

Piegādes iespējas

ImagemImagem

Piegāde

  • Piegādes laiks 3-6 d.d.
  • Saņem preci Jelgavā 2-6 d.d. laikā.
  • Maksimālais preces izmērs pakomātam!!!

Imagem


Preces apraksts

Satisfyer V Balls geišas bumbiņu komplekts

Satisfyer V Balls geišas bumbiņas ir ideāli piemērotas sievietēm, kuras vēlas nostiprināt iegurņa pamatnes muskuļus un baudīt intensīvākus orgasmus. Muskuļu nostiprināšanai pietiek ar 15 minūtēm treniņa dienā, kas pastiprina sajūtas dzimumakta laikā – gan tev, gan tavam partnerim. Treniņus ar V Balls var viegli un elastīgi iekļaut savā ikdienā – varat tās nēsāt vingrojot, mājās vai iepērkoties.

Svara variācijas optimālam treniņam

Satisfyer V Balls komplektā ietilpst trīs dažāda svara bumbiņas, kas ļauj pakāpeniski palielināt treniņa intensitāti. Bumbiņas sver attiecīgi 79,3 g, 114,1 g un 150,3 g. Sāciet ar vieglāko un lēnām palieliniet slodzi, lai nepārtraukti uzlabotu iegurņa pamatnes muskuļu spēku. Pateicoties sfēriskajai formai un praktiskajai auklai, bumbiņas ir viegli ievietot un izņemt.

Lielāks prieks abiem partneriem

Spēcīgi iegurņa pamatnes muskuļi ne tikai uzlabo intīmo veselību, bet arī palielina seksuālo apmierinātību. Regulāri treniņi palīdz jums iemācīties kontrolēt muskuļu kontrakcijas orgasma laikā, kas sniedz lielāku prieku gan jums, gan jūsu partnerim.

Augstas kvalitātes izpildījums

Satisfyer V Balls ir izgatavotas no augstas kvalitātes, ķermenim draudzīga silikona, kas ir ne tikai maigs pret ādu, bet arī higiēnisks. Pēc lietošanas bumbiņas var viegli notīrīt ar siltu ūdeni un maigām ziepēm. Lai atvieglotu ievietošanu un komfortu treniņa laikā, iespējams, vēlēsities izmantot dažus pilienus smērvielas.

 

 

RažotājsSatisfyer
ModelisV Bumbas
Krāsarozā, sarkana, tirkīza
PiemērotsSievietes
StimulēšanaMaksts
Ūdensizturīgs (IPX7)
MateriālsSilikona
Garums156,5 mm
Platums33,8 mm
Augstums30,8 mm
Attēls Produkta nosaukums Cena Produkta kods Noliktavā Daudzums
Erolab Cheeky Bunny G punkts un klitora masētājs, melns (ZYCP01b) Erolab Cheeky Bunny G punkts un klitora masētājs, melns (ZYCP01b) 45.98€ T-MLX54357
Ir pieejams
Noliktavā 34
Klitora masieris ,Satisfyer Vulva Lover 2 (zils) Klitora masieris ,Satisfyer Vulva Lover 2 (zils) 36.59€ 4018621
Ir pieejams
Noliktavā 30
Erolab Dodger G punkts un klitora masētājs, melns (ZYCD01b) Erolab Dodger G punkts un klitora masētājs, melns (ZYCD01b) 16.61€ T-MLX54368
Ir pieejams
Noliktavā 66
Satisfyer Partner Box 3 komplekts pāriem ar lietotni Satisfyer Partner Box 3 komplekts pāriem ar lietotni 89.72€ 4018515
Ir pieejams
Noliktavā 71
Satisfyer Little Secret klitora stimulators (melns) Satisfyer Little Secret klitora stimulators (melns) 53.13€ 4003344
Ir pieejams
Noliktavā 57

Atsauksmes (0)


Rakstīt atsauksmi

Lūdzu, autorizējieties vai reģistrējieties, lai pievienotu atsauksmi.
Preces krāsa var atšķirties no attēlā redzamās. Produkta apraksts ir vispārīgs, tajā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Produktu cenas e-veikalā var atšķirties no cenām lielveikalos un servisa centros. Preču atlikums noliktavā un e-veikalā var atšķirties, tāpēc šādos gadījumos piegādes nosacījumi var atšķirties no tiem, kas norādīti pasūtījuma veikšanas brīdī un / vai nevarēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai tikai daļēji izpildīt (tādos gadījumos Pircējs tiek informēts nekavējoties).
Pamanījāt kļūdu? Ziņojiet mums www.elair.lv