Satisfyer Pro 2 Generation 3 (melns) / Klitora masieris ar App

Pieejamība: Ir pieejams Noliktavā 63
ID: 46885
Produkta kods: 4051857
Svītrkods: 4061504051857
Ražotājs: SATISFYER

61.39€
(Bez PVN: 50.74€)

Ar ESTO uz nomaksu

Imagem

Piegādes iespējas

ImagemImagem

Piegāde

  • Piegādes laiks 3-6 d.d.
  • Saņem preci Jelgavā 2-6 d.d. laikā.
  • Maksimālais preces izmērs pakomātam!!!

Imagem


Preces apraksts

Satisfyer Pro 2 Generation 3 klitora masieris ar lietotni (pelēks).

Klitora masieris Satisfyer Pro 2 Generation 3 ir ierīce, kas bagātinās jūsu intīmo dzīvi ar nepārspējamām sajūtām. Ar savu novatorisko Liquid Air tehnoloģiju, pielāgojamību un lietošanas ērtumu tā ir ne tikai ideāla izvēle jebkurai sievietei, bet arī ieguldījums nebeidzamā baudā. Izmantojot speciālo lietotni Satisfyer Connect, varat attālināti vadīt ierīci, pielāgojot intensitāti un masāžas režīmus savām vēlmēm. Pārbaudi to pats un ļaujies jaunam baudas vilnim!

Liquid Air Technology – jauns baudas standarts

Revolucionārā Liquid Air tehnoloģija izmanto plānu un mīkstu silikona membrānu, lai radītu intensīvus gaisa viļņus, kas atgādina ūdens pulsāciju, stimulējot klitoru, tam tieši nepieskaroties. Tas liek Pro 2 Generation 3 nodrošināt dabiskas un ārkārtīgi patīkamas sajūtas, ļaujot jums sasniegt tādus orgasmus, kādus jūs nekad iepriekš neesat pieredzējis.

Jums pielāgota stimulācija

Neatkarīgi no tā, vai izvēlaties Liquid Air tehnoloģijas pulsējošos viļņus vai dodat priekšroku klasiskajai gaisa impulsa stimulācijai, Satisfyer Pro 2 Generation 3 sniedz jums pilnīgu kontroli pār jūsu baudas brīžiem. Izmantojot 12 vibrācijas programmas, jūs varat viegli pielāgot stimulācijas intensitāti un veidu atbilstoši savai gaumei. Ierīce piedāvā arī 11 gaisa spiediena viļņu programmas, kuras varat apvienot ar vibrācijas režīmiem, lai izpētītu jaunus baudas apvāršņus. Turklāt ir pieejami divi pielikumi, lai sniegtu jums vēl lielāku elastību stimulācijas izvēlē.

Bezgalīgas iespējas ar lietotni

Lietotne Satisfyer Connect ir atslēga uz intensīvāku un personiskāku pieredzi ar Satisfyer Pro 2 Generation 3. Izmantojot to, varat izveidot savus ritmus ar vibrācijas dizaineru, sinhronizēt ar savu iecienītāko atskaņošanas sarakstu pakalpojumā Spotify vai ļaut savam partnerim kontrolēt ierīci no jebkuras vietas pasaulē. Lietotne ir pieejama bez maksas operētājsistēmās iOS un Android, sniedzot neierobežotas iespējas apmierināt savas intīmākās fantāzijas.

Unikāls dizains un funkcionalitāte vienā

Masētājs Satisfyer Pro 2 Generation 3 tika izstrādāts, domājot par komfortu un higiēnu. Produkts ir izgatavots no ādai draudzīga silikona, kas nodrošina ārkārtīgi gludu un patīkamu sajūtu, pateicoties tā Soft Touch Feel tehnoloģijai. Tā ūdensizturība (IPX7) padara to par ideālu kompanjonu relaksējošām vannām vai dušām. Kad esat sasniedzis neaizmirstamas baudas virsotnes, varat viegli uzlādēt iebūvēto akumulatoru, izmantojot komplektācijā iekļauto magnētisko USB kabeli.

Iekļauts:

  • masētājs
  • magnētiskais USB kabelis

 

 

RažotājsSatisfyer
KrāsaPelēks
PiemērotsSievietes
Ar spiediena viļņiem
Ar vibrācijāmNav
StimulēšanaKlitors
Ūdensizturīgs (IPX7)Nav
MateriālsABS plastmasa, silikons
Savietojams ar lietotni Satisfyer ConnectNav
Platums65 mm
Augstums46 mm
Garums164 mm
Svars204 g
Attēls Produkta nosaukums Cena Produkta kods Noliktavā Daudzums
Klitora masieris Satysfier Pro 2 Modern Blossom Klitora masieris Satysfier Pro 2 Modern Blossom 24.79€ 4065861
Ir pieejams
Noliktavā 72
Klitora masieris Satisfyer Cutie Heart (zils) Klitora masieris Satisfyer Cutie Heart (zils) 33.64€ 4037271
Ir pieejams
Noliktavā 119
Klitora stimulators Satisfyer One Night Stand Klitora stimulators Satisfyer One Night Stand 8.26€ 4001012
Ir pieejams
Noliktavā 89
Satisfyer Pro 2 Generation 3, klitora masieris ar lietotni (violeta) Satisfyer Pro 2 Generation 3, klitora masieris ar lietotni (violeta) 59.02€ 4051864
Ir pieejams
Noliktavā 51
Erolab Cheeky Bunny G punkts un klitora masētājs, melns (ZYCP01b) Erolab Cheeky Bunny G punkts un klitora masētājs, melns (ZYCP01b) 45.98€ T-MLX54357
Ir pieejams
Noliktavā 34

Atsauksmes (0)


Rakstīt atsauksmi

Lūdzu, autorizējieties vai reģistrējieties, lai pievienotu atsauksmi.
Preces krāsa var atšķirties no attēlā redzamās. Produkta apraksts ir vispārīgs, tajā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Produktu cenas e-veikalā var atšķirties no cenām lielveikalos un servisa centros. Preču atlikums noliktavā un e-veikalā var atšķirties, tāpēc šādos gadījumos piegādes nosacījumi var atšķirties no tiem, kas norādīti pasūtījuma veikšanas brīdī un / vai nevarēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai tikai daļēji izpildīt (tādos gadījumos Pircējs tiek informēts nekavējoties).
Pamanījāt kļūdu? Ziņojiet mums www.elair.lv