Satisfyer Cutie Heart (zils) / Klitora masieris

Pieejamība: Ir pieejams Noliktavā 119
ID: 46876
Produkta kods: 4037271
Svītrkods: 4061504037271
Ražotājs: SATISFYER

33.64€
(Bez PVN: 27.80€)

Ar ESTO uz nomaksu

Imagem

Piegādes iespējas

ImagemImagem

Piegāde

  • Piegādes laiks 3-6 d.d.
  • Saņem preci Jelgavā 2-6 d.d. laikā.
  • Maksimālais preces izmērs pakomātam!!!

Imagem


Preces apraksts

Satisfyer Cutie Heart gaiši sarkans klitora masieris (zils)

Cutie Heart Satisfyer ir burvīgs un diskrēts sirds formas klitora masētājs, kuru neviens nenojauš, ko jūs ar to darāt slepenībā. Aprīkots ar diviem motoriem, tas apvieno vibrācijas funkcijas ar Air Pulse tehnoloģiju attiecīgi 12 un 11 režīmos, tādējādi jūs atklāsiet pilnīgi jaunus baudas līmeņus. Izgatavots no augstas kvalitātes medicīniskā silikona, tas ir pilnībā higiēnisks un patīkams pieskarties. Cutie Heart ir arī ūdensizturīgs (IPX7), kas nozīmē, ka varat to ņemt vannā vai dušā, lai baudītu neaizmirstamus relaksācijas mirkļus, ko esat pelnījuši.

Spēcīga stimulācija vairākos līmeņos

Satisfyer Cutie Heart apvieno gaisa viļņu un vibrācijas stimulāciju intensīvai klitora stimulācijai. Tas piedāvā līdz pat 11 gaisa impulsa viļņu stimulācijas modeļiem un 12 vibrācijas modeļiem, kas nozīmē, ka tas sniegs jums tādu baudu, kādu jūs pašlaik alkstat - no maigiem glāstiem līdz intensīvām sajūtām. To kontrolē ar intuitīvi novietotām pogām. Neskatoties uz jaudu, ierīce ir ārkārtīgi klusa, nodrošinot jums pilnīgu rīcības brīvību. Tas arī nozīmē, ka tas nenovērsīs jūsu uzmanību, lai jūs varētu pilnībā nodoties baudai.

Ūdensizturīgs un pilnībā higiēnisks

Masētājs ir pilnībā ūdensizturīgs (IPX7), ļaujot to izmantot vannā vai dušā. Pēc lietošanas ierīci var viegli notīrīt ar siltu ūdeni un maigām ziepēm, nodrošinot 100% higiēnu. Jūs uzlādējat integrēto uzlādējamo akumulatoru, izmantojot komplektā iekļauto magnētisko USB kabeli. Tas nodrošina, ka Cutie Heart vienmēr ir gatava darbībai.

Dizains, kas aizdedzina sajūtas

Izgatavots no īpaši mīksta, medicīniskās kvalitātes silikona, masieris ir patīkami mīksts un gluds uz tausti. Pateicoties kompaktajai formai, tas lieliski iederas rokā, padarot to ērti lietojamu un transportējamu. Turklāt rūpīgi pārdomātais dizains nodrošina, ka Cutie Heart lieliski pieguļ klitoram. Rezultātā tas stimulē tā lielo laukumu, sniedzot pārsteidzoši patīkamas sajūtas. Tas ir ideāls sabiedrotais jebkuram gadījumam!

Iekļauts:

  • Masieris
  • Uzlādes kabelis

 

 

RažotājsSatisfyer
ModelisSkaistā Sirds
KrāsaZils
PiemērotsSievietes
Ar spiediena viļņiem
Ar vibrācijāmNav
StimulēšanaKlitors
Ūdensizturīgs (IPX7)Nav
Barošanas avotsLitija jonu uzlādējams akumulators
MateriālsABS plastmasa, silikons
Augstums78 mm
Garums75,5 mm
Platums37 mm
Svars88,5 g
Attēls Produkta nosaukums Cena Produkta kods Noliktavā Daudzums
Satisfyer ,vīriešu un sieviešu masieris,vibrātors (melns) Satisfyer ,vīriešu un sieviešu masieris,vibrātors (melns) 38.96€ 4001029
Ir pieejams
Noliktavā 68
Erolab Wand-M klitora masažieris - lillā (MFN01p) Erolab Wand-M klitora masažieris - lillā (MFN01p) 23.55€ T-MLX54360
Ir pieejams
Noliktavā 54
Klitora masieris ar App Satisfyer Pro 2 Generation 3 (melns) Klitora masieris ar App Satisfyer Pro 2 Generation 3 (melns) 61.39€ 4051857
Ir pieejams
Noliktavā 63
Erolab Gentleman #2 Silikona dildo (CLM01f) Erolab Gentleman #2 Silikona dildo (CLM01f) 26.91€ T-MLX54367
Ir pieejams
Noliktavā 11
Erolab Gentleman #1 vibrējošs dildo (CLV01f) Erolab Gentleman #1 vibrējošs dildo (CLV01f) 49.66€ T-MLX54364
Ir pieejams
Noliktavā 22

Atsauksmes (0)


Rakstīt atsauksmi

Lūdzu, autorizējieties vai reģistrējieties, lai pievienotu atsauksmi.
Preces krāsa var atšķirties no attēlā redzamās. Produkta apraksts ir vispārīgs, tajā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Produktu cenas e-veikalā var atšķirties no cenām lielveikalos un servisa centros. Preču atlikums noliktavā un e-veikalā var atšķirties, tāpēc šādos gadījumos piegādes nosacījumi var atšķirties no tiem, kas norādīti pasūtījuma veikšanas brīdī un / vai nevarēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai tikai daļēji izpildīt (tādos gadījumos Pircējs tiek informēts nekavējoties).
Pamanījāt kļūdu? Ziņojiet mums www.elair.lv