Vibrators balts/hroms / Satisfyer Wand-er Woman

Pieejamība: Ir pieejams Noliktavā 12
ID: 46874
Produkta kods: 4001227
Svītrkods: 4061504001227
Ražotājs: SATISFYER

50.17€
(Bez PVN: 41.46€)

Ar ESTO uz nomaksu

Imagem

Piegādes iespējas

ImagemImagem

Piegāde

  • Piegādes laiks 3-6 d.d.
  • Saņem preci Jelgavā 2-6 d.d. laikā.
  • Maksimālais preces izmērs pakomātam!!!

Imagem


Preces apraksts

Satisfyer Wand-er Woman masētājs (balts).

Iepazīstieties ar Satisfyer Wand-er Woman – masieri, kas apmierinās visprasīgākās sievietes. Šis iespaidīgais XXL izmēra masieris ir izstrādāts, lai sniegtu ne tikai intensīvas sajūtas, bet arī sniegtu ārstnieciskas visa ķermeņa masāžas. Neatkarīgi no tā, vai vēlaties atbrīvot spriedzi muskuļos vai palutināt sevi ar baudas mirkli, Wand-er Woman ir galā ar jebkuru uzdevumu.

Iespaidīgas vibrācijas

Satisfyer Wand-er Woman piedāvā līdz pat 50 vibrāciju kombinācijām, kas sastāv no 10 ritmiem un 5 intensitātēm. Tas ļauj pielāgot masāžu savām individuālajām vajadzībām, sākot no maigiem glāstiem līdz intensīvām vibrācijām, kas dziļi iekļūst muskuļos, mazinot spriedzi un sniedzot neaizmirstamas sajūtas.

Ideāli piemērots visa ķermeņa masāžai

Pateicoties ergonomiskajai formai un lielajai galvai, Wand-er Woman ir lieliski piemērots visa ķermeņa masāžai. Varat to izmantot, lai masētu muguru, kaklu, kājas vai rokas, kā arī stimulētu intīmākās ķermeņa daļas. Tā daudzpusība padara to par neaizstājamu instrumentu jebkurā guļamistabā.

Augstas kvalitātes silikons

Masētājs ir izgatavots no ķermenim draudzīga, medicīniskās kvalitātes silikona, kas ir īpaši mīksts uz tausti. Gludā virsma padara to ērtu un drošu lietošanu, kā arī padara to viegli tīrāmu – nepieciešams tikai nedaudz silta ziepjūdens vai erotisko ierīču dezinfekcijas līdzekļa.

Pārdomāts dizains

Satisfyer Wand-er Woman ir IPX7 ūdensizturīgs, kas nozīmē, ka varat to izmantot vannā vai dušā bez raizēm. Tas ir papildu ieguvums, kas ļauj izbaudīt vēl relaksējošākus un intīmākus mirkļus. Vēl vairāk, neskatoties uz savu jaudu, Wand-er Woman darbojas ārkārtīgi klusi, nodrošinot diskrētumu un ļaujot pilnībā koncentrēties uz prieka mirkļiem.

Iekļauts:

  • Vibrators
  • Magnētiskais USB uzlādes kabelis

 

 

RažotājsSatisfyer
ModelisWand-er sieviete
KrāsaBalts
PiemērotsSievietes
StimulēšanaKlitors, viss ķermenis
Ar vibrācijām
MateriālsABS plastmasa, silikons
Ūdensizturīgs (IPX7)Nav
Garums340 mm
Augstums78 mm
Platums56,8 mm
Svars647,13 g
Attēls Produkta nosaukums Cena Produkta kods Noliktavā Daudzums
Satisfyer Hot Lover apsildāms vibrators rozā un zelta krāsā Satisfyer Hot Lover apsildāms vibrators rozā un zelta krāsā 47.81€ 4002514
Ir pieejams
Noliktavā 84
Satisfyer ,vīriešu dzimumlocekļa olu masieris,rievotais Satisfyer ,vīriešu dzimumlocekļa olu masieris,rievotais 5.31€ 4010007
Ir pieejams
Noliktavā 68
Erolab Dodger G-punkts un klitora masētājs rozā rozā (ZYCD01r) Erolab Dodger G-punkts un klitora masētājs rozā rozā (ZYCD01r) 16.61€ T-MLX54369
Ir pieejams
Noliktavā 76
Klitora masieris Satisfyer Sugar Rush (zils) Klitora masieris Satisfyer Sugar Rush (zils) 36.59€ 4037196
Ir pieejams
Noliktavā 60
Klitora masieris Satysfier Pro 2 Modern Blossom Klitora masieris Satysfier Pro 2 Modern Blossom 24.79€ 4065861
Ir pieejams
Noliktavā 72

Atsauksmes (0)


Rakstīt atsauksmi

Lūdzu, autorizējieties vai reģistrējieties, lai pievienotu atsauksmi.
Preces krāsa var atšķirties no attēlā redzamās. Produkta apraksts ir vispārīgs, tajā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Produktu cenas e-veikalā var atšķirties no cenām lielveikalos un servisa centros. Preču atlikums noliktavā un e-veikalā var atšķirties, tāpēc šādos gadījumos piegādes nosacījumi var atšķirties no tiem, kas norādīti pasūtījuma veikšanas brīdī un / vai nevarēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai tikai daļēji izpildīt (tādos gadījumos Pircējs tiek informēts nekavējoties).
Pamanījāt kļūdu? Ziņojiet mums www.elair.lv